Технологія паркування Ford Transit

Технологія паркування Ford Transit дозволить забути про сумніви під час паркування

Паркування вена, що більш ніж на метр довший за універсал Mondeo, на переповнених вулицях може бути справжньою проблемою. 

Активна система допомоги під час паркування Active Park Assist допомагає водіям Transit знаходити придатні за розміром місця для паркування, а тоді автоматично скеровує автомобіль на майданчик, поки водій контролює педалі акселератора і гальма. Система полегшує перпендикулярне паркування (наприклад, заїзд на майданчик для завантаження) і забезпечує можливість паралельного паркування на вільних ділянках на узбіччі дороги, що всього на 0,8 метра довші за автомобіль. 

DSC_4551 Kopie.jpg

Додаткові технології Transit — система допомоги під час виїзду з місця для паркування Park-Out Assist, система сповіщення про рух у поперечному напрямку Cross Traffic Alert, система контролю простору з боків Side Sensing* та передня і задня ширококутні камери — забезпечують підтримку водіїв під час виїзду з обмеженого простору або під час маневрів у переповненому міському середовищі. 

Минулого року компанія Ford продемонструвала кращі за 25 років обсяги продажів комерційних автомобілів і вже вп’яте стала лідером європейського ринку комерційних автомобілів.**

Ford Transit також є лідером і в Україні. За результатом 2019 року ця модель утримує 18,55% долі ринку у сегменті MCV.

Дізнатися більше про Ford Transit https://ford.ua/vans_pickups

# # #

*Функція може пропонуватися за доплату. Функції допомоги водієві виконують допоміжну роль і не звільняють водія від обов’язку бути уважним, приймати рішення та контролювати автомобіль.

**На основі найактуальніших даних станом на грудень 2019 року. Компанія Ford of Europe звітує про свої продажі на 20 основних європейських ринках, де вона представлена національними дистриб’юторськими мережами: Австрія, Бельгія, Британія, Чеська Республіка, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Угорщина, Ірландія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Іспанія, Румунія, Швеція та Швейцарія.